Meeting & events

ONTDEK ONZE MOGELIJKHEDEN

Kom naar Van der Valk Hotel Drongen-Gent voor uw volgende vergadering! Of u nu een ruimte nodig heeft voor vergaderingen, brainstormsessies of meerdaagse trainingen met overnachting, u kunt altijd bij ons terecht. Onze gunstige ligging nabij Gent zorgt voor de perfecte setting en met onze service zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Wanneer u een congres, vergadering, bedrijfstraining of een andere bijeenkomst bij ons wilt organiseren, kunt u deze naar wens uitbreiden met één van onze arrangementen. Neem er bijvoorbeeld een buffet bij of wat lekkers voor bij de koffie. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze brasserie! Andere wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Flexwerken

Werkt u vanuit huis en wilt u graag eens wat anders? Kom dan flexwerken in Van der Valk Hotel Drongen - Gent. Wij hebben genoeg ruimte om rustig en comfortabel te kunnen werken, te brainstormen of vergaderen. U kunt gebruik maken van de wifi en heerlijke koffie. Geniet tijdens een pauze van een lekkere lunch in onze Brasserie voor u weer verder aan het werk gaat.

Op zoek naar een locatie om een feestje te vieren, gezellig en uitgebreid te brunchen, een babyshower of andere gelegenheid te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren diverse evenementen of kunnen u helpen bij de organisatie van uw evenement.