In de stemming komen
Alvast in de stemming komen voor uw etentje in ons restaurant? Bekijk snel onze menukaart.
Op 31 oktober '24 gaat een nieuwe menukaart vol herfstsmaken van start. Deze verschijnt eerstdaags online.
SUGGESTIES
BITES TO SHARE
Nobashi garnaal 13.00
panko / citroenmayonaise
Rilettes Brasvar 18.00
crostini met zeezout
VOORGERECHT
Scampi diabolique 28.00
kerstomaat
Scampi in lookroom 28.00
look / room / peterselie
HOOFDGERECHT
Simmentaler côte à l'os 2 personen 36.00 per persoon
pepersaus / béarnaisesaus / champignonsaus
DESSERT
Pavlova 16.00 per persoon
Merengue / rood fruit
KROOSTMENU 60.00
Amuse van de chef
***
Carpaccio Filet d'Anvers
OF
Vitello Tonato
OF
Toast zalm
***
Steak Belgisch witblauw
OF
Zalmfilet
***
Dame Blanche
OF
Chocolademousse
OF
Crème brûlée
BITES TO SHARE
Kaaskroketjes / peterselie / mayonaise 11.00
Zalm & dille kroketjes / limoen / mayonaise 13.00
Bitterballen / Tierentyn mosterd 11.00
Dim Sum / wasabi / citrusdressing 12.00
Spring rolls / zoete chilisaus (V) 10.00
Calamares / verse tartaarsaus 12.00
SALADES
Geitenkaas 21.00
Walnoten / appel / bieten / rozijnen / spek
Caesar Salad 22.00
Kip / ansjovis / ei / parmesan
Niçoise 24.00
Tonijn mi-cuit / bootjes / ei / kerstomaat /
Kroost 26.00
Scampi / gerookte zalm / mango
VOORGERECHTEN
Vitello tonato / mosterd cress/ kappertjes 22.00
Garnaalkroketten, peterselie / citroen (2STK) 21.00
Kaaskroketten, peterselie / citroen (2STK) veggie 18.00
Carpaccio filet d´Anvers / Parmezaan / Oesterzwam / Red chart 21.00
Toast zalm / sjalot / peterselie / friseeslaatje / citroen 19.00
HOOFDGERECHTEN
Steak Belgisch Wit-Blauw, 200gr Pepersaus, bearnaisesaus of champignonsaus 29.00
Filet pur, Belgisch Wit-Blauw, pepersaus, béarnaisesaus of champignonsaus 35.00
Vol au vent / oesterzwam / bladerdeeg 24.00
Kabeljauwfilet, witte wijnsaus, julienne groenten 32.00
Steak tartare / friseeslaatje / appelkapper 26.00
Aubergine / chili con carne / zure room / bruine rijst 22.00
Varkenswangen / verse appelmoes 26.00
Slibtong meunière / boter / kappertjes / citroen 32.00
Zalmfilet / gegrilde groenten / béarnaisesaus 30.00
Linguine, pesto / gegrilde groenten / tomaat / rucola (V) 22.00
Wij serveren bij bovenstaande gerechten frietjes, kroketten, puree of rijst
DESSERTS
Dame Blanche 14.00
Chocolademousse 14.00
Callebaut chocolade
Moelleux 15.00
Bourbon vanille ijs / crumble / rode vruchten
Appeltaart millefeuille 15.00
Speculoos ijs
Crème brûlée 15.00
Vanille / bosvruchtensorbet
Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwigheden? Volg onze sociale media op @KROOST_brasserie!