In de stemming komen

Alvast in de stemming komen voor uw etentje in ons restaurant? Bekijk alvast onze menukaart. 

SUGGESTIES

BITES TO SHARE

Nobashi garnaal                                           12.00
panko / citroenmayonaise

VOORGERECHT

Scampi diabolique                                       18.00
groene asperge / kerstomaat

 Asperges op Vlaamse wijze                        18.00
ei / peterselie / nootmuskaat

 Tomaat Garnaal                                           22.00
 witloof / ei / peterselie / salade

HOOFDGERECHT

Scampi diabolique                                        2 8.00
groene asperge / kerstomaat

Asperges op Vlaamse wijze                         24.00
ei / peterselie / nootmuskaat

Zalmfilet                                                       30.00
asperges / zeekraal / citroensaus

Linguine bolognaise                                     20.00

Filet pur                                                        36.00
little gem / tomaat / pepersaus, béarnaisesaus of champignonsaus

Striploin - Black Angus - Argentijns              35.00
little gem / tomaat / pepersaus, béarnaisesaus of champignonsaus

 DESSERT

Crème brûlée                                               9.50

 

KROOSTMENU                                    55.00

Gemarineerde zalm  venkel / dragon / dille / mosterdzaad
OF
Carpaccio filet d´Anvers  pesto / pijnboompitten / parmesan       
***
Steak Belgisch Wit-Blauw, 200gr little gem / tomaat / saus naar keuze
OF
Scholfilet, regenboogwortel / prei / dille / witte wijnsaus
***
Limoensorbet Limoncello / munt / Granny Smith
OF
Dame Blanche

WEEKLUNCH        27.50
Maandag tem vrijdag

Dagsoep / Hoofdgerecht / Dessert

Vraag naar ons lunchmenu

BITES TO SHARE

Bitterballen / mosterd 9.00                                     

Veggie bitterballen 10.00

Nachos Chili sin carne (V) 12.00

Dim Sum 11.00

Spring rolls / chilisaus (V) 9.00

Calamares / tartaarsaus 11.00

SALADES

Geitenkaas    (V) 21.00
Walnoten / appel / bieten / rozijnen

Caesar Salad 21.50
Kip / ansjovis / ei / parmesan    

STARTERS

Gemarineerde zalm,  venkel / dragon / dille / mosterdzaad 19.00

Garnaalkroketten,  peterselie / citroen (2STK) 19.00

Kaaskroketten,  peterselie / citroen (2STK)     (V) 16.00

Carpaccio filet d´Anvers,  pesto / pijnboompitten / parmesan 19.00


Extra portie friet bij voorgerechten of salades €3.00

HOOFDGERECHTEN

Steak Belgisch Wit-Blauw, 200gr  little gem / tomaat / Pepersaus, bearnaisesaus of champignonsaus  29.00

Steak tartaar, Gemalen steak Wit-Blauw /  gepekelde groenten 25.00

Vol au vent 24.00

Rundsstoverij / appelmoes 24.00

Kabeljauw, knolselder / spinazie / selder / pesto 30.00

Scholfilet, regenboogwortel / prei / dille / witte wijnsaus 28.00                             

Wij serveren bij bovenstaande gerechten frietjes, kroketten, puree of rijst

Aubergine,  chili sin carne / zure room / bruine rijst    (V) 20.00

Linguine,  pesto / gegrilde groenten / tomaat / rucola   (V) 20.00

DESSERTS

Dame Blanche 10.00

Moelleux 14.00
Vanille ijs / crumble / rode vruchten

Limoensorbet 10.00
Limoncello / munt / Granny Smith

Chocolademousse 10.00
Framboos / crumble

 



Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwigheden? Volg onze sociale media op @KROOST_brasserie!