In de stemming komen

Alvast in de stemming komen voor uw etentje in ons restaurant? Bekijk snel onze menukaart. 

Op 31 oktober '24 gaat een nieuwe menukaart vol herfstsmaken van start. Deze verschijnt eerstdaags online.

SUGGESTIES

BITES TO SHARE

Nobashi garnaal                                      13.00
panko / citroenmayonaise

Rilettes Brasvar                                  18.00
crostini met zeezout

VOORGERECHT

Scampi diabolique                                   28.00
kerstomaat

Scampi in lookroom                                   28.00
look / room / peterselie

HOOFDGERECHT

Simmentaler côte à l'os 2 personen              36.00 per persoon
pepersaus / béarnaisesaus / champignonsaus

 

DESSERT

Pavlova         16.00 per persoon
Merengue / rood fruit

 

KROOSTMENU                                    60.00

Amuse van de chef  
***
Carpaccio Filet d'Anvers
OF
Vitello Tonato          
OF
Toast zalm       
***
Steak Belgisch witblauw
OF
Zalmfilet
***
Dame Blanche
OF
Chocolademousse         
OF
Crème brûlée
 

BITES TO SHARE

Kaaskroketjes / peterselie / mayonaise 11.00                                     

Zalm & dille kroketjes / limoen / mayonaise 13.00

Bitterballen / Tierentyn mosterd 11.00

Dim Sum / wasabi / citrusdressing 12.00

Spring rolls / zoete chilisaus (V) 10.00

Calamares / verse tartaarsaus 12.00

SALADES

Geitenkaas  21.00
Walnoten / appel / bieten / rozijnen / spek

Caesar Salad 22.00
Kip / ansjovis / ei / parmesan    

Niçoise 24.00
Tonijn mi-cuit / bootjes / ei / kerstomaat / 

Kroost 26.00
Scampi / gerookte zalm / mango 

VOORGERECHTEN

Vitello tonato / mosterd cress/ kappertjes 22.00

Garnaalkroketten,  peterselie / citroen (2STK) 21.00

Kaaskroketten, peterselie / citroen (2STK) veggie 18.00

Carpaccio filet d´Anvers / Parmezaan / Oesterzwam / Red chart 21.00

Toast zalm / sjalot / peterselie / friseeslaatje / citroen 19.00


HOOFDGERECHTEN

Steak Belgisch Wit-Blauw, 200gr Pepersaus, bearnaisesaus of champignonsaus  29.00

Filet pur, Belgisch Wit-Blauw, pepersaus, béarnaisesaus of champignonsaus 35.00

Vol au vent / oesterzwam / bladerdeeg 24.00

Kabeljauwfilet, witte wijnsaus, julienne groenten 32.00

Steak tartare / friseeslaatje / appelkapper 26.00

Aubergine / chili con carne / zure room / bruine rijst 22.00

Varkenswangen / verse appelmoes 26.00

Slibtong meunière / boter / kappertjes / citroen 32.00

Zalmfilet / gegrilde groenten / béarnaisesaus    30.00

Linguine,  pesto / gegrilde groenten / tomaat / rucola   (V) 22.00

Wij serveren bij bovenstaande gerechten frietjes, kroketten, puree of rijst

DESSERTS

Dame Blanche 14.00

Chocolademousse 14.00
Callebaut chocolade

Moelleux 15.00
Bourbon vanille ijs / crumble / rode vruchten

Appeltaart millefeuille 15.00
Speculoos ijs

Crème brûlée 15.00
Vanille / bosvruchtensorbet

 



Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwigheden? Volg onze sociale media op @KROOST_brasserie!